DE VÂNZARE Vilă, San Pedro, Belize City, Belize, Nunez Properties, North San Pedro

DE VÂNZARE - Cod. 31495

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 167.23 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Vila frumoasă cu 3 nivele de pe malul apei
De vânzare de către proprietar
În San Pedro, Belize.

Această vilă cu trei dormitoare, două băi, vila privată, finalizată în martie 2017, se bucură de vederi spectaculoase din confortul casei dvs. sau a punții private orientate spre nord. Cu peste 1800 de metri pătrați de spațiu de locuit, concept deschis, living-bucătărie-bucătărie. Această vilă complet mobilată este de construcții noi, cu televizoare cu ecran plat, dulapuri personalizate de lemn tare local, bucătărie complet utilată cu vase, vase și aparate. Dormitoarele și băile sunt moderne și elegante, cu lenjerie de pat - gata pentru sosire. O punte mare acoperită este prezentată peste apă, oferind acestui spațiu de locuit în aer liber o senzație de confort și seninătate de neegalat, spre deosebire de orice altceva.
De asemenea, vă puteți relaxa și savura cocktailuri sau cină pe o terasă acoperită din față. O punte uriașă pe acoperiș este dotată cu iluminat încorporat și acces la apă, ceea ce face ca un spațiu personalizabil cu o vedere superbă la 360 de grade.
Această proprietate este situată la o mică distanță de toate facilitățile, inclusiv piețele și restaurantele și doar puțin peste un kilometru de centrul orașului. Este o subdiviziune privată cu securitate patrolată. Proprietatea dispune de instalații electrice și de apă noi cu cablu de fibră optică, iar serviciul de internet este disponibil.
Fie că sunteți în căutarea unei a doua case în paradis sau gata să vă mutați și bucurați-vă de viața insulei, această casă este perfectă pentru dvs. !!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB