DE VÂNZARE Altele (terenuri), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

DE VÂNZARE - Cod. 36808

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 38040.500 m²
  • Camere: NA
  • Podea: NA

Acreage este situat 1/2 în limitele orașului Chunox, și jumătate din afara granițelor orașului. Apă culinară ar putea fi importată din linia de apă Chunox. Drumul spre râu este un drum guvernamental, iar energia electrică este de așteptat să se extindă pe drum, pe măsură ce satul se extinde. Cel mai apropiat vecin se află la o distanță de 1/2 mile, aproximativ.
       Râul leagă Lagărul Progresso cu Laguna Seca, la 7 mile între ele. Proprietatea se află la aproximativ 2 străzi de Laguna Seca, care se extinde în Golful Chetumal și în Marea Caraibelor. O caracteristică unică a râului este că acesta curge pe ambele căi, în funcție de maree.
       9,4 hectare este împărțit în aproximativ treimi. Trei hectare sunt într-un parc ca atmosfera, cu gazon tiff (cum ar fi pune iarba verde) mai aproape de apă. Bermuda iarbă prosperă mai departe din apă. Există copaci Bullet maturi care pun la punct restul ecosistemului culminant, cu trasee și zone deschise în jurul unora dintre ele. Granița de Est este un drum guvernat de peste 20 de ani în urmă. Este un tunel prin vegetație în aceste zile. La fel și pentru granița de sud.
O curățare recentă a lăsat câteva patch-uri arse, dar peluza tiff se întoarce deja în sus. O comunitate Maya abandonată poate fi explorată din râul care se îndreaptă spre Laguna Progresso, la aproximativ 2 mile de proprietate. O mulțime de muncă a fost făcută și proprietatea a fost păstrată curată și pregătită pentru dezvoltare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB